buzz forums
http://forums.jeskola.net/

Error: Polac Asio not connected
http://forums.jeskola.net/viewtopic.php?f=2&t=1884
Page 1 of 1

Author:  fetus ink [ Tue Jan 06, 2015 5:56 am ]
Post subject:  Error: Polac Asio not connected

I have installed Polac's adapters and I'm positive the x86 version was downloaded and installed correctly within x86 Buzz as far as placing the .dll's go. When I open buzz and try to switch to Polac Asio (I want to use ReaRoute to direct audio to Reaper) I get the error "Polac Asio not connected". All other options seem to work, though.

*shakes an empty cup with the word "help?" scribbled on it*

Author:  boombaxx [ Wed Jan 07, 2015 1:18 am ]
Post subject:  Re: Error: Polac Asio not connected

I get the same problem with buzz x64 device not connected have to use wasapi. Works fine with x32 but Spark drum sampler will not work in 32 but fine in 64. Same with Kontakt

Author:  fetus ink [ Thu Jan 08, 2015 5:04 am ]
Post subject:  Re: Error: Polac Asio not connected

It would seem your problem and mine are similar, but completely flip flopped. I just tested x64 and polac asio works fine, and I've actually gotten Reaper to sync up quite nicely. I still can't seem to figure out why x86 (32 bit) would not connect up to Polac Asio, but I'll just go along with it for now until someone has a reasonable explanation. I can't complain if at least its working partially the way I wanted.

Author:  fetus ink [ Tue Jun 18, 2019 10:22 pm ]
Post subject:  Re: Error: Polac Asio not connected

Hey everyone, long time no see! I decided to open buzz again and try some things to record to Reaper and I'm still having this issue. I am running windows 10 now, and I made a new buzz install and everything. Any time I click to use Polac Asio, I get "device not connected". Any thoughts?

Page 1 of 1 All times are UTC
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/