buzz forums
http://forums.jeskola.net/

Can we draw automations?
http://forums.jeskola.net/viewtopic.php?f=2&t=222
Page 4 of 4

Author:  AndersBrontosaurus [ Thu Oct 20, 2016 6:25 am ]
Post subject:  Re: Can we draw automations?

polac wrote:
... I have programmed an envelope track for my own sequencer, I could try to port this to Buzz.


I'm on my knees. Could be awesome with mixio

Author:  JMC [ Fri Oct 28, 2016 7:05 am ]
Post subject:  Re: Can we draw automations?

If i remember right, there shoul be some where a tool, called BuzzPlugXP.exe.
This tool can draw parameters into buzz.
It still should work with the new buzz.

Maybe this can help until this awesome function gets real in buzz (i saw the nice picture).

Author:  AndersBrontosaurus [ Fri Dec 22, 2017 11:18 pm ]
Post subject:  Re: Can we draw automations?

JMC wrote:
If i remember right, there shoul be some where a tool, called BuzzPlugXP.exe.
This tool can draw parameters into buzz.
It still should work with the new buzz.

Maybe this can help until this awesome function gets real in buzz (i saw the nice picture).


Haven't tried the BuzzplugXP yet. Has anybody else? There is also the Kazuya graph64 but it's limited to 64 steps. ( and I honestly haven't tried that one either....)

Questions:
- Rather than thinking about whether the hypothetical automations should be displayed on F2 or F4page, wouldn't it be awesome with a dedicated automationpage instead? And then you could add the tracks you want to automate there?
- Would it be possible to create the automations within an effect? Snowglobe's parambulator or or PeerCtrl perhaps has the potential to host an editable waveform?

Author:  synthphase [ Sat Dec 23, 2017 1:39 am ]
Post subject:  Re: Can we draw automations?

Not to detract from any work being done on this, but if you mess with your patternXP fonts you can get more info on the Ctrl+G screen. It doesn't have curves or anything but it looks okay.

Attachments:
Capture.JPG
Capture.JPG [ 151.34 KiB | Viewed 1855 times ]

Author:  Klangkulisse [ Sat Dec 23, 2017 7:37 pm ]
Post subject:  Re: Can we draw automations?

Hey synthphase,
what kind of font is that you are using? I like the style of the thin graphic lines (under cutoff, LFO1 rate), mine are more like a fat block with an outline.

Attachments:
graphic.jpg
graphic.jpg [ 33.94 KiB | Viewed 1834 times ]

Author:  synthphase [ Tue Dec 26, 2017 3:58 am ]
Post subject:  Re: Can we draw automations?

You can experiment with dos fonts and find a good one for ctrl+g. Here is a link to some classic ones: https://int10h.org/oldschool-pc-fonts/fontlist/

Also you have to "zoom" out by selecting a smaller font size then may even be shown in the list.

Author:  Klangkulisse [ Fri Dec 29, 2017 11:38 pm ]
Post subject:  Re: Can we draw automations?

Thanks for the link, synthphase.
I tryed a lot, but I cannot achieve those nice slim lines that you have in your control-G-view.
Are they really font-based or ist a special trick? :?

Page 4 of 4 All times are UTC
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/