buzz forums

forums of the buzz
It is currently Tue Jul 23, 2019 9:11 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Jun 27, 2019 6:44 am 
User avatar

Joined: Sat Feb 25, 2017 12:27 pm
Posts: 145
Location: South-Germany
I just want to say, that I have here latency issuses on my PC with my audiointerface (Steinberg UR12) since PC is upgraded to 1903 version. It shows sound gaps now and then, quiet sporadic.

Theres a big discussion in the net, if that is a kernel problem of the new version.
https://duckduckgo.com/?q=windows+1903+ntoskrnl.exe+latency&t=ffsb&ia=web

So, for those among you, who are still on 1809, its perhaps better not to upgrade yet.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Jun 30, 2019 3:51 pm 
User avatar

Joined: Sat Feb 25, 2017 12:27 pm
Posts: 145
Location: South-Germany
Improved the situation by deactivating the display sound driver in device manager. :) Perhaps the activated index service and some wrong chipset driver installations by windows have been responsible, too.
Well, something went definitely wrong during the update. :x


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Jun 30, 2019 3:57 pm 
User avatar

Joined: Tue Nov 22, 2011 5:22 pm
Posts: 527
Location: France
These windows upgrades have been problematic since sometimes now. I remember last year when a lot of people have heavy computers problem after update (data loss and such).


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group