buzz forums

forums of the buzz
It is currently Tue Sep 17, 2019 1:24 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Jan 03, 2012 8:16 am 
User avatar

Joined: Mon Nov 21, 2011 9:42 pm
Posts: 695
Do the following to reproduce:

-add an efx that has multiple tracks (for example mixIO or ParamEQ) in machine view.
-go to pxp and create a pattern for the efx.
-make sure the pattern has >1 tracks
-now click "Columns" and select only 1 column to display (choose a track parameter)
-create a new pattern, it will show up like the last one with only this column, so far so good
-click "Columns" again, now choose a different column to display, and switch off the other column.
-BOOM: buzz reduced the tracks count to 1

this creates quite some problems for my machine. All the multi-io plugs get reset to channel 0 when this happens (i guess because the machine gets a SetNumTracks(1) call). The gui still display the right channel, but if you right click on the plug it says channel 0. Tested it on 1410 and 1420.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jan 03, 2012 6:48 pm 
Site Admin

Joined: Mon Nov 21, 2011 2:04 pm
Posts: 278
Yes looks like a pattern xp bug.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jan 03, 2012 8:09 pm 
User avatar

Joined: Mon Nov 21, 2011 9:42 pm
Posts: 695
fixed in 1421, thx oskari :)


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group