Search found 11 matches

by sfMan
Sat Aug 03, 2019 9:27 pm
Forum: Devs
Topic: new pvst beta (updated 2-Jul-2020)
Replies: 452
Views: 698311

Re: new pvst beta (updated 29-Mar-2019)

Disable prevent focus stealing option for these VSTs. It should restore normal plugins behaviour
by sfMan
Fri Feb 24, 2012 7:55 pm
Forum: Devs
Topic: new pvst beta (updated 2-Jul-2020)
Replies: 452
Views: 698311

Re: new pvst beta (updated 22-Feb-2012)

UNZ wrote:i remember it from back in 2000, i'm 100% sure it always behaved like this.
I agree. I remember it to but that was old buzz. New Buzz is a "new song" ;)
by sfMan
Fri Feb 24, 2012 7:48 pm
Forum: Devs
Topic: new pvst beta (updated 2-Jul-2020)
Replies: 452
Views: 698311

Re: new pvst beta (updated 22-Feb-2012)

UNZ wrote: this bug was in buzz since forever, well not really a bug, but confusing.
you have to click OK first, re-open the dialog, then config. Or simply hit Apply first.
Well. I didn't have this bug earlier. I'm sure. I was configuring Buzz many many times :)
by sfMan
Fri Feb 24, 2012 6:44 pm
Forum: Devs
Topic: new pvst beta (updated 2-Jul-2020)
Replies: 452
Views: 698311

Re: new pvst beta (updated 22-Feb-2012)

make sure you are using the current ASIO machines (e.g. ASIO In and ASIO Out, not ASIO Stereo, Mono, etc.). I'm sure. It's a clean installation on fresh system and x32 version is working ok. In Buzz x64 is sone problem with Default template, so I copied it form buzz x32. Thats the reason I'm not su...
by sfMan
Thu Feb 23, 2012 2:40 am
Forum: Devs
Topic: new pvst beta (updated 2-Jul-2020)
Replies: 452
Views: 698311

Re: new pvst beta (updated 22-Feb-2012)

There's a problem with x64 version: pvst64_v1.1.10b19 When selecting "Polac ASIO" output device from list it shows that initialization ASIO has failed. However, I think that this is not a problem with drivers but there is some error with asssigning positions from drivers list to proper routines. For...
by sfMan
Tue Feb 21, 2012 10:25 pm
Forum: Users
Topic: problems with Buzz x64, starting build 1454
Replies: 5
Views: 4609

Re: problems with Buzz x64, starting build 1454

Yeah it's definitely a theme related error, possibly an older version of Default is used in the >1454 x64 builds. Try downloading the latest 32 bit build then dragging and dropping the Default folder in the Themes directory to the Themes drriectory of the 64bit folder Yes, you were right. Replacing...
by sfMan
Tue Feb 21, 2012 7:29 pm
Forum: Users
Topic: problems with Buzz x64, starting build 1454
Replies: 5
Views: 4609

Re: problems with Buzz x64, starting build 1454

Did you notice the little notice on jeskola page which saids the x86 version is "recommended for both 32-bit and 64-bit Windows"? edit: actually, maybe you know what you're doin', as you suggest you are still using the 32-bit version (which means you didn't install them in the same folder)... I've ...
by sfMan
Tue Feb 21, 2012 6:47 pm
Forum: Users
Topic: problems with Buzz x64, starting build 1454
Replies: 5
Views: 4609

problems with Buzz x64, starting build 1454

Hi! When starting build x64_1454 or later i got 3 error windows: ----------------------------------------------------------------------------- C:\Program Files\Jeskola\Buzz_x64\Themes\Default\ToolBar.xaml ----------------------------------------------------------------------------- 'Failed to create...
by sfMan
Mon Nov 28, 2011 1:41 am
Forum: Devs
Topic: new pvst beta (updated 2-Jul-2020)
Replies: 452
Views: 698311

Re: new pvst beta (updated 27-Mar-2011)

any plans to make 64bit version? Hi, I have them running also in buzz x64 since a couple of weeks now, also with vst bridgeing running in all directions 32bit->64bit and 64bit->32bit etc, working fine so far. Also all my waveout drivers had been ported to x64. I'm currently messing around with the ...
by sfMan
Sat Nov 26, 2011 3:22 pm
Forum: Users
Topic: How to enable Buzz splash screen?
Replies: 27
Views: 7383

Re: How to enable Buzz splash screen?

mes wrote:Hmmm I've been wondering if it's because I'm using Windows XP that Buzz is taking so long to boot up?
Well. I don't think that XP is the reason. Maybe your PC is to slow or something's wrong with your sound config. Try changing audio driver (Direct Sound, ASIO, Polac ASIO etc.)
by sfMan
Sat Nov 26, 2011 3:18 pm
Forum: Devs
Topic: new pvst beta (updated 2-Jul-2020)
Replies: 452
Views: 698311

Re: new pvst beta (updated 27-Mar-2011)

any plans to make 64bit version?