Corona has been crashing (in both Buzz and Reaper)

Post Reply
fetus ink
Posts: 66
Joined: Wed Nov 23, 2011 7:59 pm
Contact:

Corona has been crashing (in both Buzz and Reaper)

Post by fetus ink »

I seem to be having quite an issue with clicking the "randomize wave" where it just suddenly crashes everything leaving me this message:

Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: reaper.exe
Application Version: 4.7.7.0
Application Timestamp: 54d69429
Fault Module Name: Corona64.dll
Fault Module Version: 0.0.0.0
Fault Module Timestamp: 50bf64f7
Exception Code: c0000094
Exception Offset: 0000000000016451
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.768.3
Locale ID: 1033
Additional Information 1: 98b6
Additional Information 2: 98b638b3a57cf431b1a77863e916e511
Additional Information 3: 1501
Additional Information 4: 150160c040352504ca5303b0742c7260


---------------------

Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: buzz.exe
Application Version: 1.0.0.1
Application Timestamp: 546f12b8
Fault Module Name: Corona.dll
Fault Module Version: 0.0.0.0
Fault Module Timestamp: 50bf651d
Exception Code: c0000094
Exception Offset: 000142be
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.768.3
Locale ID: 1033
Additional Information 1: 0a9e
Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Additional Information 3: 0a9e
Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789


It was a painstaking task to test every single wave that I have imported, but at least by testing each one in the first oscillator, I have no crashes. Just when I start clicking the "randomize wave" button does it crash usually within the first 5 attempts.

Any ideas?

oskari
Site Admin
Posts: 283
Joined: Mon Nov 21, 2011 2:04 pm

Re: Corona has been crashing (in both Buzz and Reaper)

Post by oskari »

Did you add a wave file recently? Try renaming the dir or so.

fetus ink
Posts: 66
Joined: Wed Nov 23, 2011 7:59 pm
Contact:

Re: Corona has been crashing (in both Buzz and Reaper)

Post by fetus ink »

I have always used the 4300 AKWF wave forms and they all reside in the "Waves" folder, each still categorized in their own .dwb. Initially I thought maybe it was my own doing when I created a new "My Waves.dwb" to put single cycles/stabs that I had created, because I had run into an issue with rendering as 24 bit samples which would not work. After re-rendering the samples as 16 bit, they had worked fine, but it wasn't until a few months down the road when I had started using the "randomize" feature more, and noticed this crash. For testing purposes, I have completely removed "My Waves.dwb" and left only the original AKWF wave forms (folders AKWF_0001.dwb through AKWF_0032.dwb). This works perfectly, but as soon as I imported another batch of folders (AKWF_aguitar.dwb through AKWF_epiano.dwb) I began getting crashes again. I don't have the time to figure out which folder is causing it just yet, but thats at least the general direction I'm heading for now.

Post Reply