AudioBlock

User avatar
IXix
Posts: 964
Joined: Wed Nov 23, 2011 3:24 pm

Re: AudioBlock

Post by IXix »

wde wrote:
Mon Feb 01, 2021 3:44 pm
1.2.4.3
Bug fix.
No exceptions! :dance:
wde wrote:
Mon Feb 01, 2021 3:44 pm
Interesting: if you copy 'ParameterWindow.xaml' from iLKke machines theme to Default theme the problem disappears. So maybe some definitions are missing from Default theme.
I don't know, I've never really delved into theming. I honestly like the default. :D

River Cricket
Posts: 107
Joined: Sat Dec 20, 2014 6:53 am

Re: AudioBlock

Post by River Cricket »

wde wrote:
Mon Feb 01, 2021 3:44 pm
1.2.4.3
Bug fix.
I'm getting some pretty heavy CPU load on this version. Like, from 8-10% pre-update up to 20-25% post-.

However, the version I'm comparing it against is at least a few versions ago - right-click About (in the "old" version) has a .NET error ("no imaging component suitable to complete this operation was found") so I can't give an exact version number, just that it was whichever version was most recent as of September 30th 2020.

So unfortunately I don't know exactly when this issue was introduced, and if nobody else is experiencing anything out of the ordinary then maybe it's not worth wasting time with. I'm still on Windows 7 so I suppose it's entirely possible that it's just a passive result of the .NET compiler itself being updated and targeting more modern 8/10 optimizations.

wde
Posts: 257
Joined: Sun Jan 08, 2012 9:28 am

Re: AudioBlock

Post by wde »

River Cricket wrote:
Sat Mar 13, 2021 7:52 pm
I'm getting some pretty heavy CPU load on this version. Like, from 8-10% pre-update up to 20-25% post-.
Try disabling real-time resampler from settings.

Edit:

1.2.5.0:
  • Updated to latest SoundTouch lib
  • Improved stereo handling for the effects
  • BPM detection

River Cricket
Posts: 107
Joined: Sat Dec 20, 2014 6:53 am

Re: AudioBlock

Post by River Cricket »

wde wrote:
Fri Mar 19, 2021 10:45 am
River Cricket wrote:
Sat Mar 13, 2021 7:52 pm
I'm getting some pretty heavy CPU load on this version. Like, from 8-10% pre-update up to 20-25% post-.
Try disabling real-time resampler from settings.
Come on man, what did I say about breaking the fourth dimension to solve issues before I even report them? :cry:

At least get us some winning lotto numbers while you're doing that!

Post Reply