AlterEgo x64 VST loses settings

Post Reply
User avatar
HerrFornit
Posts: 291
Joined: Sat Feb 25, 2017 12:27 pm
Location: Steinberg UR12, AKG 702, Old Hi-Fi, A-49, PC: Xeon 1230v3 8GB, Win10x64pro, Buzz 1503x86
Contact:

AlterEgo x64 VST loses settings

Post by HerrFornit »

Hey,

I am doing a remix of a song using the AlterEgo VST plugin by Plogue.
There is only the 64bit version now.
What happens now and then is, that it loses the settings, perhaps in 30% of savings. Do not know why.
Fixed block size or using bridge disabling embedded GUI do not work :(

Perhaps somebody has found a solution?

PS I still kept the x86 VST dll for legacy reasons, but works not properly any more after x64 installation.
Last edited by HerrFornit on Mon Aug 31, 2020 9:18 pm, edited 1 time in total.

polac
Posts: 321
Joined: Wed Nov 23, 2011 9:19 am
Contact:

Re: AlterEgo x64 VST loses settings

Post by polac »

Did you try to disable "load/save in gui thread" in the bridge settings?

User avatar
HerrFornit
Posts: 291
Joined: Sat Feb 25, 2017 12:27 pm
Location: Steinberg UR12, AKG 702, Old Hi-Fi, A-49, PC: Xeon 1230v3 8GB, Win10x64pro, Buzz 1503x86
Contact:

Re: AlterEgo x64 VST loses settings

Post by HerrFornit »

no, I did not. But I will give it a try! :)

Thank you. I will observe it for a while an give you a feedback.

User avatar
HerrFornit
Posts: 291
Joined: Sat Feb 25, 2017 12:27 pm
Location: Steinberg UR12, AKG 702, Old Hi-Fi, A-49, PC: Xeon 1230v3 8GB, Win10x64pro, Buzz 1503x86
Contact:

Re: AlterEgo x64 VST loses settings

Post by HerrFornit »

hey,

it's gone for a while, 8-) thank you!
haven't done the crosscheck, yet.

polac
Posts: 321
Joined: Wed Nov 23, 2011 9:19 am
Contact:

Re: AlterEgo x64 VST loses settings

Post by polac »

So let's hope it's gone. :)

Post Reply