Page 2 of 2

Re: Mixers/visual audio analysis tools

Posted: Sun Apr 04, 2021 6:38 pm
by IXix
n3wjack wrote:
Sun Apr 04, 2021 10:36 am
What do you mean with "a new instance of SPAN?". I add Polac VST in Buzz, then select SPAN.DLL as the plugin and that's it.
That's what I mean. Don't know why it's not working, sorry. It's a fantastic tool. :(

Re: Mixers/visual audio analysis tools

Posted: Sun Apr 04, 2021 7:48 pm
by n3wjack
The "Force stereo output" setting does the trick! Thanks!
I checked the settings before, but I missed that one apparently. #facepalm

Re: Mixers/visual audio analysis tools

Posted: Sun Apr 04, 2021 9:12 pm
by IXix
n3wjack wrote:
Sun Apr 04, 2021 7:48 pm
The "Force stereo output" setting does the trick! Thanks!
I checked the settings before, but I missed that one apparently. #facepalm
Weird though as I don't have that setting enabled. Does force stereo output limit it to a single stereo pair?

Re: Mixers/visual audio analysis tools

Posted: Sun Apr 04, 2021 9:29 pm
by n3wjack
IXix wrote:
Sun Apr 04, 2021 9:12 pm
n3wjack wrote:
Sun Apr 04, 2021 7:48 pm
The "Force stereo output" setting does the trick! Thanks!
I checked the settings before, but I missed that one apparently. #facepalm
Weird though as I don't have that setting enabled. Does force stereo output limit it to a single stereo pair?
Not sure what you mean with this. How can I tell?

Re: Mixers/visual audio analysis tools

Posted: Mon Apr 05, 2021 10:52 am
by IXix
n3wjack wrote:
Sun Apr 04, 2021 9:29 pm
Not sure what you mean with this. How can I tell?
Do you see the output selector when you connect it?

Image

Re: Mixers/visual audio analysis tools

Posted: Mon Apr 05, 2021 6:07 pm
by n3wjack
IXix wrote:
Mon Apr 05, 2021 10:52 am
n3wjack wrote:
Sun Apr 04, 2021 9:29 pm
Not sure what you mean with this. How can I tell?
Do you see the output selector when you connect it?

Image
Yes, it's showing the 0.

Image

Re: Mixers/visual audio analysis tools

Posted: Tue Apr 06, 2021 12:49 pm
by IXix
n3wjack wrote:
Mon Apr 05, 2021 6:07 pm
Yes, it's showing the 0.
Cool, I guess it's working then. :)