Kurzweil PC3 midi out problem

Post Reply
mridlen
Posts: 424
Joined: Sun Apr 15, 2012 8:55 am
Contact:

Kurzweil PC3 midi out problem

Post by mridlen »

So I have 3 MIDI Out devices, one of which is the Kurzweil PC3

1 In #(Korg Wavestate)
2- UMC404HD 192k MIDI OUT #Behringer Audio Interface
Kurzweil PC3 #Kurzweil PC3
Kurzweil PC3 (issue) 1.PNG
Kurzweil PC3 (issue) 1.PNG (10.48 KiB) Viewed 303 times
I am finding the MIDI out devices for the other 2 devices, but not the Kurzweil
Kurzweil PC3 (issue) 2.PNG
Kurzweil PC3 (issue) 2.PNG (17.09 KiB) Viewed 303 times

mridlen
Posts: 424
Joined: Sun Apr 15, 2012 8:55 am
Contact:

Re: Kurzweil PC3 midi out problem

Post by mridlen »

I always seem to find the fix as soon as I ask for help... :lol:

Fix was do the VST plugin scan. Now it's there.
Kurzweil PC3 (issue) 3.PNG
Kurzweil PC3 (issue) 3.PNG (4.02 KiB) Viewed 302 times

polac
Posts: 389
Joined: Wed Nov 23, 2011 9:19 am
Contact:

Re: Kurzweil PC3 midi out problem

Post by polac »

Yes if a new midi device is added you have currently to rescan the midivst.dll via "Scan Shell". Not the most elegant way how it is implemented right now. I did this to prevent long loading times on opening Buzz. Though it could be done better, perhaps I'll redo the shell scanning.

Post Reply