Bug Hunting IX PatchBay 3

Post Reply
User avatar
Candle
Posts: 223
Joined: Sun Apr 23, 2017 1:03 am
Location: Canada
Contact:

Bug Hunting IX PatchBay 3

Post by Candle »

Hey IX,

I'm not sure if your PM mailbox is still full, so I thought I'd just start a forum topic.

So I noticed that the Output assignments get switched the first time you open up the Parameter Window. And it is now happening with both the standard "8x8" PatchBay & the modified "1x2" PatchBay in my project. I might have also renamed the inputs & the outputs within PatchBay itself, which might have something to do with the problem.

Again, I know you're knee deep in updating Magic, but I thought I'd share this while it's fresh in my mind.

See You In The Shadows…

User avatar
IXix
Posts: 892
Joined: Wed Nov 23, 2011 3:24 pm

Re: Bug Hunting IX PatchBay 3

Post by IXix »

I'll try to have a look at this over the weekend. The worst of the Magic overhaul is done and I just need to give it a thorough testing before I release it. Can you set up a simple test file, just a couple of machines and details of what should be connected to what?

User avatar
Candle
Posts: 223
Joined: Sun Apr 23, 2017 1:03 am
Location: Canada
Contact:

Re: Bug Hunting IX PatchBay 3

Post by Candle »

I'll see if I can do that tonight, or possibly tomorrow.

See You In The Shadows…

User avatar
Candle
Posts: 223
Joined: Sun Apr 23, 2017 1:03 am
Location: Canada
Contact:

Re: Bug Hunting IX PatchBay 3

Post by Candle »

So is that Magic 2.0? :mrgreen:

See You In The Shadows…

User avatar
IXix
Posts: 892
Joined: Wed Nov 23, 2011 3:24 pm

Re: Bug Hunting IX PatchBay 3

Post by IXix »

Candle wrote:
Fri Sep 25, 2020 5:28 pm
So is that Magic 2.0? :mrgreen:
Haha, not yet! 1.15 :D

The sickening thing is that despite all that work, there's almost nothing noticably different. :lol:

User avatar
Candle
Posts: 223
Joined: Sun Apr 23, 2017 1:03 am
Location: Canada
Contact:

Re: Bug Hunting IX PatchBay 3

Post by Candle »

OK, I put together a test project that seems to be able to reproduce the output re-routing bug when you open Patchbay's Parameter Window. I wrote some notes in the WDE Notebook machine attached to the BMX. If you have any problems or questions about the file, just let me know.

Patchbay Output Routing Bug Test BMX


IXix wrote:
Fri Sep 25, 2020 8:30 pm
Candle wrote:
Fri Sep 25, 2020 5:28 pm
So is that Magic 2.0? :mrgreen:
Haha, not yet! 1.15 :D

The sickening thing is that despite all that work, there's almost nothing noticably different. :lol:
Yes, but you know the differences. That's something :!:

See You In The Shadows…

User avatar
IXix
Posts: 892
Joined: Wed Nov 23, 2011 3:24 pm

Re: Bug Hunting IX PatchBay 3

Post by IXix »

Candle wrote:
Sat Sep 26, 2020 4:24 am
OK, I put together a test project...
Thanks, I think I fixed the problem. Hopefully I haven't made any new ones! :lol:

New links over here... https://forums.jeskola.net/viewtopic.php?f=2&t=2083

edit: Spoke too soon, something has gone wrong somewhere. Links removed. :(

Post Reply